tampotryck

Digitaltryck för textiler

Snabba leveranstider och möjligheten att på ett okomplicerat sätt visa tryckresultatet på plagget är de mest uppenbara fördelarna med digitaltryck.


Det självklara valet för mindre upplagor med kort deadline är digitaltryck. Den här delen av verksamheten har utvecklats i rask takt för oss de senaste åren. Genom färska innovationer har de tekniska förutsättningarna blivit allt mer häpnadsväckande. Vårt mål är att kontinuerligt erbjuda nya innovativa metoder för snygga tryck som ligger helt i tiden. Idag utgör digitaltryck ett starkt komplement till traditionell textiltryck din produktion behandlas mycke snabbare än traditionel tryck.

tampotryck

Snabba leveranstider och möjligheten att på ett okomplicerat sätt visa tryckresultatet på plagget är de mest uppenbara fördelarna med digitaltryck. Låg startkostnad innebär att du endast behöver producera det du förbrukar. Raskare, enklare och säkrare beställningar av tryck gynnar både dig som kund och oss som tryckeri. Trycksaken förblir ständigt aktuell, eftersom vi kan justera och göra tilläggsbeställningar på ett kick. Kommer du efter beställningen plötsligt på att du hade behövt några fler exemplar är det ingen fara. Ring eller maila så fixar vi den nya upplagan snabbare än kvickt, även om du vill variera delar av texten eller bilderna.

tampotryck2